Complexul rezidential Doxa Gardens cuprinde 28 de case, construite folosind cele mai moderne tehnologii pentru a crea confortul dorit de fiecare familie.

Vilele din Doxa Gardens se adreseaza unui client sofisticat, ce doreste atat sa impresioneze prin locuinta sa, cat si sa se bucure de un confort la superlativ. De aceea accesul in incinta complex se realizeaza printr-un sistem cu bariera actionata prin telefonul mobil.

Gasirea unei noi locuinte este o experienta prin care echipa noastra va ajuta sa treceti, asigurandu-va consultanta specializata dar si consiliere personala, astfel incat decizia sau alegerea dvs. sa fie in conformitate cu necesitatile si asteptarile pe care le aveti.

1
piscina
28
vile
56
locuri de parcare
1
loc de joaca

Facilitati ansamblu

Vei gasi in imediata vecinatate toate facilitatile si confortul urban de care ai nevoie: scoli si gradinite, unitati medicale, acces la centura Bucuresti, DN1, Pipera Tunari, dar si alte puncte cheie precum supermarket-uri, Parcul Herastrau, Piata Victoriei, cat si aeroportul Henri Coanda sau complexul comercial Baneasa Shopping City.